Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

10 Mayıs 2010 Pazartesi

GALETE UNLU KEK


Canlarım sizlere cok ilginç bir kek tarifi vermek istıyorum bu tarifi duyduğumda inanamadım olurmu hiç dedim ama test ettim ve onayladım gerçekten çok değişik bir lezzet umarım sizlerde beğenirsiniz gelelim tarife ....
MALZEMELER:
3 yumurta
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı şeker
1 su bardağı galete unu
1 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı ceviz yada fındık içi
ŞERBET :
2 su bardağı şeker
2 su bardağı su
ÜZERİNE :
cukulata sos yada crem şanti
YAPILIŞI:
Tüm malzemeleri kariştır karışım biraz garip gelebilir şaşrmayın kek kalıbına dökün düzeltin fırında 170 derecede pişirin kalıptan çıkatmadan önce şerbeti üzerine dökün (kek sıcak şerbet soğuk olacak) emmesi için bekleyin daha sonra keki kalıbından çılartın üzerieni ister crem şanti ister çukulata sosla süsleyin en üstede çeviz yada fındık serpin afiyet olsunnnnnnn

5 yorum:

Gönül dedi ki...

canikom ye ye sonrada spora git:)))) ellerine sağlık pek tatlı görünüyor...:))))öpüyorumm bebişim

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canımmmm
ellerine sağlık acayip nefis görünüyor
3-5 dilim yerim yani:))))
öpüyorummmm

Unknown dedi ki...

SEVGILI ÖZNUR HANIM (hayat 3 gündür yzima yaptiginiz yorumdan dolayi tesekkür ederim)...sitenizi begendim basarilarinizin devamini dilerim aileniz ve sevdiklerinizle beraber saglik huzur ve mutluluklar dilerim ALLAHIMDAN sevgiler.

Tümay Öztürk dedi ki...

O nasıl bir çikolata sosu! İlk defa bir tarifi tamamen okumadan direk yorum yazıyorum:) Nefis duruyor. Ellerine sağlık:)

Unknown dedi ki...

Hobidünyam woman forum tarafından düzenlenen yemek etkinliklerinin 4. sü PASTALAR VE KEKLER etkinliğine ben yani PAPATYA68 ev sahibeliği yapacağım 15 MAYIS İLE 15 HAZİRAN arasında yapılacak olan etkinliğimize katılmak için pastanızı veya kekinizi yapıp resmiyle birlikte tarifinizi sahrayolu@gmail.com adresime göndermeniz ve bloglarınızda yayınlamanız yeterli olacak bloğu olmayan arkadaşlar da mail atarak isimlerini de belirterek katılabilirler hepinizi bekliyoruz:)


Ayrıca her ay için yeni bir konu ile etkinliklerimiz devam edecektir TEMMUZ VE AĞUSTOS ayları tatil nedeniyle etkinlik olmayacak diğer aylarda devam edecektir eğer sizde bu etkinliklere ev sahibeliği yapmak isterseniz sahrayolu@gmail.com a mail atmanız yeterli sırasıyla değerlendirip sizlere hangi ay ev sahibesi olacağınızı ve etkinlik konusunu bildireceğiz başvurularınızı da bekliyoruz.
hobidünyam woman forum adına papatya68.blogspot.com

bu arada kekin de çok lezzetli bir kek olduğu görüntüsünden belli ellerine sağlık canım sevgiler (bunu daha önce de görüdm şimdi malzemeleri okuyunca farkettim ismini rus tatlısı olarak yazmıştı bir blog arkadaşımız)

Yorum Gönder